Sunday, June 17, 2012

eh, eh..

segar rasanya menikmati ice lemon tea yang tiada ice, ditukar dgn air panas. lebih-lebih lagi cuaca sekarang yang mendung kerana jerebu yang dibawa dek angin dari sumatera nun jauh di sana...

ni sume areen punye pasal. aku tgh tak ingat nak makan tibe2 kebulur bila dia msg nk mkn sama2. terus je kriuk2 perut aku berbunyi.

sebenarnye, apa aku nak ckp kat sini cuma.......

 HOI KAWAN2!!!!! DATO' ZARINA RAHIM DAH HADE BLOG OIII!!!

 jom follow ramai2. tapi aku tak jumpa pulak button follow kat blog dia tu. hmm, takpe le. lain kali aku follow.

dulu..... ALONE
sekarang tak lagi.........

4 comments:

Anonymous said...

weh,,, asal aku bkal kawen org johor plak? =,=" tade ketan... aku luku ko pinoc... mak aku suh dekat3 je.. tulis laa fazilah aka budak cute ke hape ke. aaahahah
from: u know who

areen said...

hahahaa... weyh... not alone anymore... xley blaa..:P

pinoc said...

kalau dah jodoh, org indon pon jadi faz oii

pinoc said...

areen: tak bole bla an... lalalala~