Wednesday, September 28, 2011

member gua muntah.....

rilex...rilex

baru abes kelas td..
mood: hadoyai

pagi2 lagi da kena marah dgn drebar bas. aku tak tau la pe masalah beliau,
kitorg da nek bas ni, boleh pule dia suro turun... heyyyydelllbergggg (nk mencarut tp takut dose) btol.

selalunya klu xde bas, menapak je an dgn kelajuan maksima, tp sbb arini member aku yg sorang tu demam, so, kitorg pon naek la teksi.

sampai la kat dewan kuliah tu dgn serta merta...tnpa rasa penat. fokus je la dgn ape yg lecturer tu ckp...

suatu ketika di dalam kelas

kwn aku yg demam tu ckp slow2....
"pinoc, pinoc...gelap, gelap" aku ni labang (pekak tahap minima) sikit.
aku tak pasti dia ckp ape sbnrnye.

aku: eh, kau ok tak ni ?
kwn demam: geleng2...
aku: jom2 gi tndas...
kwn dmm: kasut, kasut..
aku (dlm ati): eh, pehal ngan kasut kau? sihat je tu aku tgk.

rupa2nya dia ingat kasut dia terjatuh ke depan...tu dia tak nak gi tndas tu...

bila da taknak gi tandas jwbnye....selamat ar...
 terus je dia gi muntah on the spot kat situ jgk...

da gua yg rockers ni boleh jdi lemah gemalai tgk sisa2 muntahan kaler ijau tu.

kwn aku kate kaler kuning, tp aku nmpak ijau, mungkin sbb mata aku da berpinar gamaknye time tu....

sikit lagi aku yg nk muntah masa tu....hadoyai, hadoyai.
 tahan je laaa.

pastu kelas dr.vannajan sanggiran lee (from thailand) microphone lak xboleh pki.. da la mmg susah nk fokus time dia ckp. khayalan je la aku time kelas dia... ngantuk.

ptg ni ape nk jdi pulak....................................

6 comments:

♥ Elin ♥ said...

Hhe ehe ..sabar.sabar...layan kan jer eh.

pinoc said...

mmg kena bnyk saba pon...hehehe

arin said...

hahha,,, td nmpak sgat ko glabah kan,,huhu.. tp mang bad day tol laa

pinoc said...

tu la...padahal "muntah" je pon... bukan ape sgt... patutnye aku tadah je la pki tgn kan...tak pyh la gelabah sgt . hahaha

Anonymous said...

pinoc gelabah... ;p

pinoc said...

ai, sape anda? saya rasa anda yasmin