Monday, February 10, 2014

sakit sangat rasanya menangis

here's the thing...

my eye (the left side) keeps blink like, like every single time. i just can't controlled it.

some said that if your left eye blinks spontaneously, it means that you gonna cry.
AND NOW, I'M CRYING... sobs sobs

(awatnya speaking london tiba-tiba ni? nak buktikan penulis dapat BEN10 ka masa MUET dulu?)

menangis lagi...

sedihnyaaaaa....... kenapa? kenapa? kenapa timothy hilang mcm tu jee? huawwwwaaaarghhhh!!!!

THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN...

aku dah agak dahh. mmg asal budak comel je, mesti hilang begitu saja.

jalan cerita ni best sgt (bg aku la). walaupun citer ni dah lama, tp sbb aku baru amek dari sahabat sweet ku AREN, jadi citer ni baru (bg aku lg)

selalunya aku kalau tgk citer, mesti boleh agak penghabisan citer tu. tp kadang2 tertipu jugak.

sedih sangat bila tgk timothy start hilang daun kat kaki dia.  korang jangan nak pelik sgt ye. kaki berdaun ke, lutut berjanggut ke, kalau dah nama dia cerita disney, semua benda boleh jadi~

yang aku terkilan sgt tu (cewah), sbb timothy ni tau yg dia tinggal kat rumah "dad and mom" hanya untuk sementara. tapi dia tak bgtau pun kat "dad and mom" dia. sampai masa, dia pergi begitu saja....

"mom and dad"
penat sangat tu, org lain lahir dari perut mak. dia lahir dari kebun. dah tu lahir-lahir terus besar

mungkin jugak sebab timothy ni asal usul pokok, jadi bila dia nampak matahari je....


dia teruih jadi macam ni...


bagi dia, "lantak lah, bola ke apa ke", janji dia dapat tenaga suria yg mencukupi. agaknye lah. mana lah aku tau kenapa dia berdiri cenggitu.

and his gone
aku tak tau lah kenapa aku senang sgt terpengaruh dgn cakap2 kosong. kononnya kalau mata kanan ter"blink-blink" maksudnya nak jumpa orang jauh. pastu kalau mata kiri pulak "blink-blink" pulak maksudnya nak menangis.

p/s: sebenarnye penulis tak tau kalau emangnya mata terkelip-kelip tu bahasa orang putihnya apa?
wink wink?

selalunya aku akan risau terlebih bila mata kiri aku terkenyiot kenyiot. tapi kali ni aku malas dah nak layan. lantak kau lah.

lepas tu............ (post tergantung, biasalah. esok kan ada lab. kena tido awal. bye bye... tak payah tunggu sambungan. sbb sambungan post ni tak wujud~)

2 comments:

syuhaidah rassid said...

terkenyiot kenyiot tu speaking jawa ke? haha

Nurul Aini Md.Lazim said...

aku da tengok citer ni setaun awal dari ko
hehe saje mendengki~