Friday, November 25, 2011

caroline costa...

cube tgk video ni...tak nak tgk pon takpe...tak de hal la

video

mule2 aku tertgk video ni kat youtube, entitle "a little girl sing like a pro".. 
mmg pro pon.. kagum i. niat aku nak tgk bdak2 kecik korea yg comel. tapi da ke laut pulak niat aku tu..tgk org nyanyi2 pulak ye.
tak tau la klu bdk ni mmg da terkenal ke ape..yg aku tau, aku baru tgk video dia.
da besa da budak ni skrang. dia bukan org amerika ke ape ke tu sume.. dia ni org turkey tak silap aku.
berbakat sungguh...

dush, dush...udoh2 le tu, gi la wat bende yg berpaedah, tak yah nk tgk youtube je...! hadoi aku ni. da tgk youtube, gi update blog pulak...*geleng2 kepala

No comments: