Monday, October 10, 2011

malam ni....

adekberadek



baru lepas mandi tadi...tibe2 ade org jual nasik lomak paneh2. ape kena la jual nasik lemak mlm2?
kan atuk nenek kite dulu ade berpesan, awal2 pagi la carik rezeki. "I MEAN" (ayat fendek) nk jual nasi lomak, jual la pagi2.

tp serius ar, klu dier jual kerepek2 ke, buah2han ke...mesti aku borong abes an..(membazir je)

pastu td adek aku pulak kol, nanges2. tension khamis ni ade muet, pastu final exam da nak start. *adek gua kat matrik tangkak skrang*

tp aku tak tau nk nasihat ape. aku pon bukan bagus sgt masa belaja asasi dulu. selalu gak nangis2. tension. skrang ni turn dia pulak.

pastu an, tadi baru je dia nk sambung menangis teresak-esak, fon aku termati. bateri abes... da terbantut dia nk manja2 dgn aku (manja2?geli dowh)

ni aku dlm dilema, nak kol balik ke tidak? ke nak bior dia layan perasaan sorng2... sbb klu aku dulu, klu tension2 ni, aku suke menyendiri...klu ade org pujuk makin menjadi-jadi ar an, an.


adek2 yg disayangi


pastu sbb lain knp aku xkol balik ialah, kredit gua tinggal 90sen je bhai... mcm ne? klu kol gerenti abes. 90sen tu aku nk simpan, wat2 sms emergency ke an... knp kredit tinggal 90sen? kol boipren ke? xde maknanye... ni sume sbb kwn2 aku PIA, AREN, FAZ... sume pki celcom. heyyydelberg.. tp aku jarang jgk balas msg diorg..nak sep kredit... ntah ape2 ar aku ni...


2 comments:

nadzirah sofia said...

tak pepasal kami dipersalahkan..haha

pinoc said...

heidelberg lagi kesian. tak pasal2 diseru namanya kat entry aku ni ha