Monday, December 12, 2011

kena cucuk....

al kisah....

semalam balik dari BP ke UM, aku bawak kete an, rasa mcm hebat je. aku balik dgn aren...
nak citer ni hah, sampai kat depan DTC nun kan ade traffic light, so aku pon slow sbb ade jendul (jendul ke bendul?)...pastu ade kete saga sebelah aku...so, aku pon konon2 nak test kepakaran aku memandu kete...aku pon pki la gear 2, tekan minyak kuat2..konon2 nak racing. tak sangka pulak kancil abang i tu boleh memecut laju, lalu potong la kete saga FL sebelah aku tu... tak sangka i.~ pastu aku pon excited la kat dlm kete..jerit2 comel sambil hayun2kan tangan.. "yeay menang!"

pastu kete saga tu tak pueh ati pulak..rasa tercalar maruah beliau gamaknya kena potong dgn kete kancil yg dipandu seorang wanita comel.. dia pon follow kete aku dekat2 an.. eleyh, rilex ar, aku main2 je.. tu pon nak simpan dlm ati. nasib baik kete tu tak ikut aku sampai ke lot parking.. klu ikut pon ape ade hal, AREN kan ade..dia tu kuat oo... aku boleh bagi dia pinjam kayu buluh yg mmg sedia ada dlm kete kancil abg aku tu~ apehal ntah letak kayu buluh dlm kete..

tapi aku rasa pemandu saga FL tu tak pueh ati sbb ni kot.... kat belakang kete kancil tu ade sticker tulis mcm ni dlm tulisan merah....

"TIDAK PUAS HATI DENGAN CARA PEMANDUAN SAYA?
SILA DAIL 1-800-GI MAMPOS"

haiyoyo....ingat aku samseng ke?

malas la pulak nak gi bangi gi pulang kete tersebut..bila nak pulang ek??

hah, utk pengetahuan kwn2 (bajet mcm ramai yg bace) aku bawak kete dari um gi bangi pastu gi upm jumpe fath n bieha...satu kemajuan. aku bwk sorang2.lalala~ walaupun takut2 berani je tu.. takut sessat.. tapi ok la, tak sesat. sbb ade signboard..

da jadi orang KL la ni..da tau jln an, an....

4 comments:

nadzirah sofia said...

lol

aren comel said...

hahaha... klako kot time 2

aren comel said...

hahaha... klako kot time 2

mine said...

haha.. eh kakak,, tu la.. havoc sangat bawak kete